dwerggeitenstaldepijpjes.nl
website over de dwerggeitenhobby van Sil Dekker uit De Knipe
Welkom

Van harte welkom op mijn website over dwerggeitenstal de Pijpjes .Kijk gerust eens rond en laat eens een reactie achter.

 

Keuring Stuifzand

Op zaterdag 24 september hebben we onze laatste keuring gehad in Stuifzand.Een prachtige manege met aardig wat publiek. Internationaal publiek want er waren Belgen en zelf een Fransman en Noord-Hollandse inzenders al met al een leuke keuring.

Gerdien van de Pijpjes werd weer kampioen bij de Jeugdgeiten  en haar lam Hanny van de Pijpjes kwam niet verder dan een 1D plaats zij moet eerst maar een keer gelammerd hebben dan zien we wel weer hoe ze uitgroeit .Zo zit het keurings seizoen er weer op en gaan we over een maand of vijf weer eens kijken wat we gefokt hebben.Hopelijk wat meer geitjes dan het afgelopen jaar want dan kunnen we de moeders ook wat mooier houden.Dat was dit jaar een beetje jammer want alleen Gerdien heb ik mooi kunnen houden en geiten zoals Gonda en Didi kon ik niet in show conditie houden.