dwerggeitenstaldepijpjes.nl
website over de dwerggeitenhobby van Sil Dekker uit De Knipe
Welkom

Van harte welkom op mijn website over dwerggeitenstal de Pijpjes .Kijk gerust eens rond en laat eens een reactie achter.

 

Eerste geit gedekt

Didi van de Pijpjes is als eerste gedekt door Heeckeren Flamenco ze bokte na 5 dagen weer uit dat vind ik nooit zo erg want meestal zijn ze dan drachtig.Dus op 4 februari kunnen we de eerste lammetjes verwachten.Hopelijk heeft ze er meer dan vorig jaar toen had ze maar een bokje en zodoende is ze het hele jaar niet op de keuring geweest.

Reacties

Jana op 12-09-2016 14:49

Hallo,Ik zou graag willen behagen vragen of het mogelijk is om te kopen van dwerggeiten en een geit. Ik kom uit de Tsjechische Republiek. Dank u.Ik wil graag de fokkerij in het land uit te breiden.Bedankt voor het antwoord.Jan Fischer.

sil dekker op 12-09-2016 17:24

Het zal nietgemakkelijk zijn om geiten naar Tsjechië te krijgen .op dit moment heb ik niets te koop.ik kan je wel iemand zijn telefoon nummer geven die wel meer geiten naar jullie gebied heeft verkocht.dat is G.Derksen Tel.0625094488  adres is www.fotoderksen.nl

Succes er mee